30 dagen bedenktijd! Gratis verzending binnen Nederland! Vóór 16:00 besteld, zelfde dag verzonden.

Affiliate worden?

Sinds kort geleden zijn wij begonnen met affiliate marketing voor influencers. Voor diegene die hier niet bekend mee is, leggen we het even uit hieronder.

Affiliate marketing is een vorm van marketing waarin de adverteerder (influencer) wordt beloond naar prestatie. Jij registreert je bij ons als affiliate, krijgt hierna een persoonlijke kortingscode die gebruikt kan worden door jouw publiek, en jij verdient hier vervolgens geld aan. 

Wij bieden kortingcodes aan van 10%. Dit houdt in dat bij elke geslaagde aankoop een percentage van 10 wordt uitgekeerd naar jou. Dit storten wij dan vervolgens maandelijks op jouw rekening. Makkelijk geld verdienen dus!

Het is natuurlijk helemaal aan jezelf hoeveel je uiteindelijk als beloning per maand van ons zal krijgen. Het is aan jou de taak om jouw persoonlijke kortingscode te delen met personen, die het vervolgens gebruiken bij een aankoop in onze shop. Gebruikt niemand jouw code? Dan kost het je niets, maar verdien je ook niets. Wordt deze code wél gebruikt, kost het je ook niets, maar verdien je wel!

Om je te registreren voor ons affiliate programma, volg je de onderstaande link. 

https://af.secomapp.com/vdn-kitchen/register